Recept uit Deutsche Küche:
Druivensaus
- Ingrediënten:
- boter, cognac, gevogeltefond, marc, nootmuskaat, peper, room, suiker en wijndruiven
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, gehakt, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kruidnagel, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, poedersuiker, room, specerijen, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bij de koffie uit Sweet:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: