Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kaneel, kerriepoeder, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, oregano, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: