Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, crème fraîche, ei, eidooier, gevogeltefond, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peterselie, room, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: