Recept uit De pastabijbel:
Ravioli met spinazie en ricotta
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, room, spinazie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia: