Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Duchesse-aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, eidooier, nootmuskaat, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, eidooier, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Betty's Kitchen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht / basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst: