Recept uit De herenkookclub:
Spätzle met peper, boter en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- bietensap, boter, ei, eidooier, ijsblokjes, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, patentbloem en witte peper
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, bloem, citroen, citroensap, eidooier, gehakt, gruyère, knoflook, melk, mosterd, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, patentbloem, peper, peterselie, slagroom, spinazie, suiker, ui, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Fast food:
Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Violet kookt:
Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit De truffel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.: