Recept uit Koken voor elke dag:
Duchesse-aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, ei, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemige aardappelen, boter, crème fraîche, ei, kaneel, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Koch! vegetarisch:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Rijst en risotto:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Jong a/d kook: