Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, brood, ei, honing, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Moro Londen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: