Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, frituurolie, gehakt, kippenbouillon, knoflookmayonaise, laurier, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, suiker, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Indorock:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Simone's Kitchen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: