Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Mosselen met mayonaise - cozze alla crema
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, mayonaise, mosselen, olijfolie, peper, tomaat en verse basilicum
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, avocado, bieslook, bleekselderij, cayennepeper, chilisaus, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, dille, ei, groene paprika, knoflook, komkommer, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rucola, ui, worcestersaus, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Amuse / diner uit Allerkerst:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Alle smaken van de regenboog: