Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knoflookpoeder, komkommer, kool, olie, peper, spitskool, taugé, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept van De Hippe Vegetarier: