Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bloem, citroensap, gember, knoflook, kool, kruiden, olie, olijfolie, peper, pindakaas, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen: