Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, komkommer, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Junges Gemüse: