Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stoofpot van vis
- Ingrediënten:
- aromaten, boter, groente, kruiden, visconsommé en vismoten
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bonen, fruit, granen, groente, kaas, kikkererwten, knoflook, koolzaadolie, melk, noten, olijfolie, rijst, spinazie, tofu, vlees, water, yoghurt, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Keukendagboek 2: