Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Bijgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: