Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Coq au vin
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, cognac, droge rode wijn, knoflook, laurierblad, maïskip, margarine, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, sjalot en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: