Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Ossestaartsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, laurierblad, madera, ossestaart, peperkorrel, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, foelie, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, patentbloem, peper, prei, tijm, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier: