Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, eidooier, gehakt, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, reuzel, serranoham, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spaans:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: