Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Rundvleesstoofpot met wortelen, uien & room
- Ingrediënten:
- allspice-bessen, laurierblad, mager rundvlees, peterselie, rode ui, schenkroom en wortel
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bleekselderij, boter, broccoli, brood, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rundvlees, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More: