Recept van De Hippe Vegetarier:
Shrub met aardbeienazijn, bruiswater en basilicum (alcoholvrij)
- Ingrediënten:
- aardbei, azijn, basilicum, basilicum, sodawater, citroen, framboos, ijs, kruiden, munt, olijfolie en suikersiroop
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bonen, boter, citroen, citroensap, courgette, gehakt, knoflook, kruiden, munt, olijfolie, oregano, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Salade:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: