Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, groene kruiden, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: