Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Concombres persillés - Komkommer met peterselie
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, dille, komkommer, lente-ui, peper, peterselie, suiker, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: