73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebladpeterseliebloemcitroeneidooierknoflookkruidenmelkmuntnootmuskaatolieoreganoparmezaanse kaaspeperroomrozemarijnsjalotspinazietijmuizoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kalkoengehakt met mozzarella en basilicum

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bladpeterselie, boter, chilivlokken, ei, kalkoengehakt, knoflook, marinarasaus, mozzarella, olijfolie, oud broodkruim, parmezaanse kaas en ricotta

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Ei "Cocotte"

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:

Maïscakejes met rode biet-appelsalade

Ingrediënten:
bakpoeder, banaansjalot, basilicum, basilicumcress, bieten, bloem, boter, citroensap, diepvriesmaiskorrels, dragon, ei, feta, gemalen komijnzaad, granny smith, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, maiskolven, olijfolie, peterselie, selderijzaad, valdespino sherryazijn, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Omeletsalade in filodeeg

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, filodeeg, groene paprika, kerstomaat, komkommer, lente ui, olijfolie, olijven, peterselie, rode paprika, sla, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta frittata

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, fettuccine, linguine, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cannelloni met tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, gedroogde munt, kaneelstokje, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tomaat in blik, ui, witte wijn, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met granen

Ingrediënten:
basilicum, boekweit, boter, bulgur, ei, farro, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, quinoa, roggekorrels, tarwekorrels, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Ricottagnocchi in aubergine met salieboter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, salie, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De dikke vegetariër:

Aardappeltortilla

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, boter, ei, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
tortilla / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ei, italiaanse pomodori in blik, knoflook, lasagnavellen, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, tijm, ui, varkensgehakt, wittte broodkruimels, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Taugéschijf met paprikagroente

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, gele paprika, groene paprika, groentefond, knoflook, olie, Oost-Indische kers bloemen, peterselie, rode chilipeper, rode paprika, tarwebloem, taugé, tijm, tijmblaadjes, witte peper en witte ui

Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...