Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: