Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, cognac, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Kochen für zwei:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem: