104 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapcourgetteeiknoflookkorianderkruidenolijfoliepaprikapeperspecerijentijmuivetvleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Gevulde snijbiet - Zilk sarmasi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bonenkruid, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitten, pul biber, snijbietblad, sultana's, sumak, tomatem, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Kippenbouillon, groente & pesto

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, cheddar, ciderazijn, dragon, extra vierge olijfolie, kruiden, goudse kaas, kip, knoflook, meiraapje, mierikswortel, peterselie, seizoensgroenten, snijbiet, spinazie, venkel, voorjaarsgroenten, walnoten en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gevulde groenten uit de Airfryer

Ingrediënten:
aubergine, baharat, bieslook, biet, tijm, courgette, eieren, feta, flespompoen, gehakt, groenten, kastanjechampignons, kruiden, noten, olie, paddenstoelen, paprika, peper en zout, pompoen, portobello, quinoa, rode biet, rode quinoa, spinazie, tomaat, tomaten, water, zachte geitenkaas en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische tandoori tempeh met zoetzure groenten en platbrood

Ingrediënten:
basilicum, brood, garam masala, gember, groene kruiden, groenten, honing, kaneel, kip, knoflook, kokosolie, komijn, komkommer, koriander, kruiden, kruidnagel, marinade, masala, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pasta, peterselie, platbrood, rode paprika, sesamzaad, sesamzaadjes, tandoori kruidenpasta, tempeh, tomatenpuree, verse koriander, verse peterselie, witte wijnazijn, witte wijnazijn, wortels, wraps en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase keuken: zelf groente puffs maken

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bonen, chaat masala, gemalen koriander, gemalen zwarte peper, groene peper, groente, indiaas brood, koriander, kruiden, limoensap, mais, bladerdeeg, sperziebonen, mosterdzaad, water, wortel, wortels, zonnebloemolie en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bladgroente & eieren

Ingrediënten:
amarant, bladgroente, citroen, dille, groene chilipeper, ei, lente-uitjes, munt, olijfolie, paardenbloem, peterselie, rucola, snijbiet, knoflook, versgemalen zwarte peper, zachte kruiden en zeezout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Recept uit Jeruzalem:

Kruidentaart

Ingrediënten:
anarikaas, bleekselderij, bosui, cheddar, citroen, dille, ei, feta, fijne kristalsuiker, filodeeg, goudse kaas, munt, olijfolie, peterselie, ricottakaas, rucola, snijbiet, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
quiche / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Corsicaanse taart met courgettebloemen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brocciu, citroen, courgettebloemen, ei, feta, knoflook, munt, olijfolie, pecorino, peterselie, pijnboompitten, rode ui, roomboterbladerdeeg, salie, snijbietbladeren, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Frittata

Ingrediënten:
aardappels, andijvie, asperges, bakolie, brie, cayennepeper, courgette, doperwtjes, edamamebonen, eieren, feta, geitenkaas, gerookte zalm, ham, mozzarella, oude kaas, paddenstoelen, paprikapoeder, pasta, raapsteeltjes, rijst, snijbiet, spek, spinazie, tomaten, ui, venkel, kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met spruitjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, graan, groente, knoflook, laurierblad, munt, olijfolie, peper, peterselie, spruiten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...