Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: