100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladerdeegbloembotercitroensapcrème fraîcheeidooiereiwitgroene kruidenknoflookmelkmosterdnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspepersjalotslagroomtijmtuinkruidenuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Eieren met groene kruiden

Ingrediënten:
boter, ei, mayonaise, paprika, peterselie, room, selderijzout, tuinkruiden en witte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pansotti met kruiden en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, majoraan, oregano, panna da cucina, parmezaanse kaas, pastadeeg met kruiden, peterselie, ricotta, room, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde flensjes met kruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, eiwit, magere kwark, melk, oude kaas, rauwe ham, slagroom, tijm, verse basilicum, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner uit De dikke vegetariër:

Gevulde omelet met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, ei, kervel, melk, munt, olijfolie, oregano, peterselie, room, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:

Gemengde antipasto schotel

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, ei, italiaanse salami, knoflook, mosselen, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper en room

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Vermicelliomelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, rode paprika uit pot, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, ui, vermicelli, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di gamberi - Garnalenravioli

Ingrediënten:
basilicum, ei, eierpastadeeg, mascarpone, paprikapoeder, peterselie, saus bij garnalenravioli, slagroom, spinazie, tijgergarnalen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...