Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groene kruiden, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tuinkruiden, ui, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept van Mooncake:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio: