Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden tomatensoep met room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, foelie, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, room, soeptomaten, tijm, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten: