Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, koriander, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Noma:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De smaak van kokos:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: