Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: