Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Concombres persillés - Komkommer met peterselie
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, dille, komkommer, lente-ui, peper, peterselie, suiker, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, poedersuiker, rode wijn, sjalot, tijm, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lente in Sicilië:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Melk & dadels: