Recept uit The naked chef:
Risotto met paddestoelen, knoflook, tijm en peterselie
- Ingrediënten:
- basis risotto, chilipoeder, citroensap, knoflook, olijfolie, paddestoelen, peterselie en tijm
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: