Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Kaasdumplings met bruine boter
- Ingrediënten:
- bloem, bruine boter, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / noedels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel: