191 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdragondroge witte wijneiknoflooklaurierlaurierbladmaïzenaolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpreisjalottijmtomatenpureeuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Kruidige gumbo met vlees

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, drumsticks, gerookte doorregen bacon, gerookte worst, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, laurier, lente-ui, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, tijm, ui, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscoussalade

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, avocado, bladpeterselie, citroen, couscous, gehakt, kippenbouillon, komkommer, koriander, olijfolie, sumak, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Heerlijke pasta met langzaam gebraden eend

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, boter, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, occhi di lupo, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode ui, rode wijn, rode-wijnazijn, rozemarijn, rozijnen, sinaasappel, tamme eend, tomaat in blik, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, courgette, diepvrieserwtjes, doorregen spek, kippenbouillon, kippenpoten, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, stellette, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastavierkantjes en doperwtjes in bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, diepvrieserwtjes, kippenbouillon, lasagnavellen, ontbijtspek, pancetta, parmaham, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto crudo, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Siciliaanse lasagna

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, lasagna, laurierblad, mozzarella, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Jambalaya met kip, worst & garnalen

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, drumsticks, garnalen, gerookte worst, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, langkorrelige rijst, laurier, olijfolie, paprika, peterselie, rode spaanse peper, tijm, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Surf & turfgumbo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, droge worst, groene paprika, garnaal, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, laurier, okra, olijfolie, peterselie, tabasco, tijm, tomaat in blik, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Mijn Scotch broth met lamsvlees op toast

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenbrood, boter, gerookt dooregen spek, grove mosterd, honing, kippenbouillon, koolraap, lamsschenkel, muntsaus, olijfolie, parelgort, pastinaak, peper, peterselie, prei, rozemarijn, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee

Ingrediënten:
boter, cheddar, fazantenborst, gerookt dooregen spek, goudse kaas, hertenlende, jeneverbessen, kippenbouillon, kippenlevers, koolraap, marmelade, meiraap, olijfolie, parelgort, peper, peterselie, philadelphia-roomkaas, prei, rode ui, rodewijnazijn, rozemarijn, tijm, wild, wortel, zachte kaas en zout

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:

Kabeljauw, chorizo en kekers

Ingrediënten:
chorizo, citroen, extra vergine olijfolie, kabeljauwfilet, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, bladpeterselie, puntpaprika, rode peper, sjalot, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Turkse ravioli met pittig lamsvlees en yoghurt - manti

Ingrediënten:
boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, rode puntpaprika, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

rabo de toro

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, bouillon, fino sherry, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, paprikapoeder, prei, rode wijn, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Speltrisotto met doperwtenscheuten

Ingrediënten:
boter, bouillon, bulgur, doperwtenscheuten, farro, peterselie, garnalen, gehakt, gerst, granen, kaas, lamskoteletjes, parelgort, peper, risotto, schaal- en schelpdieren, spelt, tarwe, tropisch fruit en ui

Haal meer recepten op...