Recept van Food & Friends:
Gevulde eieren met eekhoorntjesbrood
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, eekhoorntjesbrood, eieren, gedroogde tomaatjes, gehakt, grof paneermeel, mayonaise, olie, olijfolie, parmezaanse kaas en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, eekhoorntjesbrood, gehakt, grof paneermeel, kip, kipfilet, knoflook, mayonaise, melk, olie, olijfolie, panko, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rundergehakt, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem: