Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, fond, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, mager rundvlees, olie, olijfolie, peper, prei, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: