Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Buffet uit Koude keuken: