43 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebladerdeegbladpeterseliebloembotereidooiergehaktknoflookkruidenmelknootmuskaatpankopaprikapoederpeperroomsjalotslatarwebloemuivetvleesvervangerwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Garnalenkroket met peterselie en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, grijze noordzeegarnalen, krulpeterselie, limoensap, limoenzest, paneermeel, panko, peper, room, schaaldierenbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kaaskroketten met peterselie en gegrilde citroen

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, citroenen, ei, eidooier, emmentaler, gruyère, krulpeterselie, limoenzest, melk, paneermeel, panko, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Krabkoekjes met citroenmayonaise

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bladpeterselie, citroen, citroenmayonaise, dijonmosterd, ei, gerookt paprikapoeder, krabvlees, mayonaise, nootmuskaat, paneermeel, panko en worcestersaus

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:

Kip-bitterballen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, ei, kipfilet, kippenbouillon, koffieroom, mosterd, olie, paneermeel, peterselie en vloeibaar frituurvet

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoekroketten

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, bloem, eieren, kerriepoeder, lente-uitjes, paneermeel, peterselie, sambal oelek, tofu en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildterrine met paprika

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosuitjes, boter, ei, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, paneermeel, peper, peterselie, rode paprika, sambal, slagroom, tomaten, vlees van wild en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Appel-gehaktrol

Ingrediënten:
appelen, bieslook, bladerdeeg, cayennepeper, eieren, gehakt, kerriepoeder, paneermeel, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

‘Scotch Eggs’

Ingrediënten:
bieslook, tabasco, eieren, mager rundergehakt, nootmuskaat, paneermeel, peper, peper en zout, peterselie, rundergehakt, tabasco, verse peterselie en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Aspergekroketten

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eieren, melk, paneermeel, peterselie, witte asperges, witte peper en zout

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebakken snoek - stekt gädda

Ingrediënten:
boter, ei, komkommer, paneermeel, rijst, room, snoek, ui, verse bieslook, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kruidenschnitzels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, margarine, paneermeel van muffin, parmezaanse kaas, peper, varkensschnitzel, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Miniworstenbroodjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, gehakt, kruiden en paneermeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Croquets - François Massialot, 1705

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, eiwit, gevogeltemaagjes, kalfsuier, kalfszwezerik, melk, merg, paddenstoelen, paneermeel, reuzel, room, roomkaas, spek, truffel en tuinkruiden

Keuken:
Frans
Haal meer recepten op...