489 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereikaneelknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperrode paprikarundvleestijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Empanada's met rundergehakt

Ingrediënten:
azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hamburger met ei en 4 kruiden

Ingrediënten:
bieslook, broodjes, cocktailsaus, dragon, eidooier, eieren, kervel, ketchup, mosterd, paprikapoeder, rode ui, rundergehakt, sla, peterselie, tomme, vet en zonnebloemolie

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Half-om-half polpette

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, chiliflakes, ei, fijn zout, knoflook, paneermeel, rundergehakt, tomatensaus, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Etli börek

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, boter, kaneel, komijnpoeder, pul biber, rundergehakt, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, olijfolie, ontbijtspek, oude kaas, panko, paprikapoeder, rundergehakt, scharrelei en zongedroogde tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Citroenige rundvleesburgers met prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, broodkruim, citroen, griekse yoghurt, kippenbouillon, klei, prei, rundergehakt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Boulette voor T'fin pkaila

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, cayennepeper, ei, foelie, harissa, kaneel, nootmuskaat, peper, rundergehakt en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods / Algerijns
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Kleine maccheroni met vleessaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde paddestoelen, maccheroncini, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Turkse gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, knoflook, komkommer, rundergehakt, schaapsgehakt, specerijenmix voor köfte en turkse yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees / rundvlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Iraakse vulling voor kobeba

Ingrediënten:
bladpeterselie, gedroogde limoen, gemalen kardemom, kaneel, pepers, piment, rundergehakt, selderij, ui en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Iraaks
Haal meer recepten op...