Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, brood, eidooier, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel: