Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, graan, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, paprika, rijst, specerijen, tijm, ui, vet, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia: