Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bavette met rode ui
- Ingrediënten:
- arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Soepen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: