Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Flensjes met kruiden
- Ingrediënten:
- boter, olie, ongezoet flensjesbeslag en verse tuinkruiden
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van 88 Food:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Jenny Alvares:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: