Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, room, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: