Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag: