Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ham of pekelvlees in cider
- Ingrediënten:
- bruine suiker, cider, ham, kruidnagel, laurier, pekelvlees, peper, peterselie, tijm en zout
- Keuken:
- Frans / Brits
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, prei, rode wijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: