Recept uit De Urban Cook:
Gefrituurde Lamshersenen Met Krokante Gremolata
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, citroen, ei, knoflook, knoflook, lamshersenen, laurier, melk, peterselie, plantaardige olie en ui
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, fond, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, spek, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: