Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroen, ei, kalfsvlees, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, olie, oregano, paprika, peper, prei, rozemarijn, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: